Awak Deserve Better

Awak awak…

Yeee?

Awak pilih Nike ke Bata?

Obviously Nike lah kan…quality nye pasal. Tapi tak kesah lah, kadang pun pakai Bata.

Ok. Awak pilih iPhone ke Fake iPhone?

-.-” iPhone

Awak lagi suke makan dekat tempat macam Swensen ke macam kedai kopi, given both serve the same food at the same price?

Awak jangan tanye soalan obvious boleh?

Abeh awak kate kite extreme. *sad face*

Huh? Tu bab lain kan… Awak macam jauhkan diri sampai macam as if you are saying it is haram

Tak… Quality kn…. Kite tak pernah cakap pun haram. Macam awak kate kadang awak pakai kasut Bata. Alarm clock kite pun lagu Madagascar yang move it move it tu…

Ok awak tak extreme. Awak nak kite cakap tu?

Tak…just saying yang kadang tak payah fikir hukum halal haram mubah. Fikir quality je. Your ears deserve better. Your heart deserve better. It’s like you are choosing rubbish over something that is far more precious*. Sekali sekala boleh. Tapi kalau selalu tu jangan….

June 2013

*Al-Quran being on the top of the list. Followed by other beneficial sounds/audio. This is in terms of what your ears can listen.

——————————————————————————–

Found this tucked away in my phone. This topic deserves a better style of writing perhaps? Hahah. Forgive the dual language.

P/s: Bata is not bad ok.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s